Helgfrågan: Snygga omslag och spel

Vi är äntligen inne i februari! Januari har gått sjukt snabbt för min del, pga jobb och läkarbesök osv. Men jag har läst månadens kvot för att nå till 100 (8,33 böcker i månaden), så jag känner mig ändå ganska lugn. Plågar mig fortfarande igenom Sagan om de två tornen, och nu är det ungefär en månads läsning … men jag ska ta mig igenom serien! Den har stått på min TBR sedan filmerna kom ut och det är snart tjugo år sen!

Men idag är det första februari, och jag ska fira in helgen med en sushi- och vin-filmkväll med min syster. Lite nya tulpaner lär det också bli.

Det är dags för Helgfrågan från Mias bokhörna:

img_3512Har du några tips på snygga omslag? Bonusfråga: Gillar du att spela spel?

Jag älskar Bookmarks omslag till Agatha Christies böcker! Och, som de visade på en bild på Instagram, omslagen passar ihop! Det är de små detaljerna som gör det. (Nu är detta inte alla deras nyutgivna utgåvor, men en del.)

Och nej, jag spelar inte spel. Varken kortspel eller annat. Har någon enstaka gång övertalats till att spela UNO men det var till en kräftskiva, så jag får skylla på alkoholen i det fallet … Många har försökt, men få har lyckats övertala mig till spel.

Trevlig helg!

9 reaktioner på ”Helgfrågan: Snygga omslag och spel

  1. Åsa skriver:

    Ja dom omslagen till Agatha Christies böcker är verkligen fina! Lockar till läsning. Gillar inte spel, kanske som barn men inte i vuxen ålder.

  2. annettejuhlin skriver:

    Otroligt vackra omslag, och så roligt att se att de passar ihop! Jag skulle gärna ha hela den utgåvan i min bokhylla. Jag gillar inte heller spel. Jag provade att spela Quizkampen under en period, men jag tappade intresset. Ibland spelar jag brädspel med familjen, men det är nästan enbart för umgänget, inte för spelet. Jag kan av någon anledning inte känna mig engagerad i spel, kanske för att det är just ett spel och inte på riktigt, vad vet jag. Det låter som en mysig helg med sushi, vin och film!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s