TRE PÅ TRE 2014 (avslutad)

Den 1 september håller Therese på Pocketlover, för fjärde året i rad, i en utmaning kallad ”tre på tre”. Reglerna gäller som följer:

 

Det hela är mycket enkelt. Du kan välja att läsa en trilogi, tre böcker av samma författare, tre böcker i samma genre, de tre första i en serie, tre böcker från samma land, tre som börjar på samma bokstav – you name it! Och de tre du väljer ska du slutföra inom tre månader.
Vi drar igång första september och avslutar sista november. Det innebär att ni nu har två månader på er att bestämma er för vilka tre böcker ni ska utmana er med! När ni bestämt er – lämna en kommentar, länka till din blogg (om du har nån) och berätta vad du tänker läsa så sammanställer jag en lista. Och som en extra treat så kommer det lottas ut ett par, självklart bokrelaterade, vinster bland de som fullföljer utmaningen!
 

Update 2014-08-15: Jag har valt att läsa Marie Lu’s Legend-trilogin. Den består av böckerna LegendProdigy och Champion. Lu är ett helt nytt författarskap för mig och jag köpte första boken redan i somras men hann aldrig läsa den, vilket ju är tur för då har jag dels första boken redo till 1 september men dels också att jag har tre hela böcker att njuta av i höstrusket. 🙂

Legend utläst 2014-09-03

Prodigy utläst 2014-09-19

Champion utläst 2014 -09-30

mainla2

2 reaktioner på ”TRE PÅ TRE 2014 (avslutad)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s