Tre på Tre utmaningen 2014

Den 1 september håller Therese på Pocketlover, för fjärde året i rad, i en utmaning kallad ”tre på tre”. Reglerna gäller som följer:

Det hela är mycket enkelt. Du kan välja att läsa en trilogi, tre böcker av samma författare, tre böcker i samma genre, de tre första i en serie, tre böcker från samma land, tre som börjar på samma bokstav – you name it! Och de tre du väljer ska du slutföra inom tre månader.
Vi drar igång första september och avslutar sista november. Det innebär att ni nu har två månader på er att bestämma er för vilka tre böcker ni ska utmana er med! När ni bestämt er – lämna en kommentar, länka till din blogg (om du har nån) och berätta vad du tänker läsa så sammanställer jag en lista. Och som en extra treat så kommer det lottas ut ett par, självklart bokrelaterade, vinster bland de som fullföljer utmaningen!
Jag måste erkänna att jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska läsa. Antingen läser jag hela Legend-trilogin av Marie Lu eller så hittar jag på något finurligt, typ del 5 av The Mortal Instruments, del 2 av Divergent och del 4 av Game of Thrones. Vad det än blir lär det nog bli fantasy, för om jag tittar på min ”att läsa lista” är det mest fantasy, erotika eller … tja, en allsköns blandning. Mest fantasy. Jag tänker i alla fall anmäla mig så snart jag har kommit på vad det blir …
Planerar någon av er vara med? Vad tänker ni läsa i så fall?
 trepåtreutmaningen2014

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s