Fristående romaner

Här ligger mina fristående romaner. Alla romaner har ett projektnummer, detta nummer behöver inte nödvändigtvis vara det nummer i vilken ordning de har skrivits. 

 4an – ”Ellie & Elina”. Ungdomsroman.

Elina har precis börjat gymnasiet och har hamnat i ett tjejgäng som bara pratar om killar, sprit och sex. Elina är inte alls sådan, men när skolans snygging Adam börjar lägga märke till henne lägger Elina sig till med en ny personlighet – Ellie. Det hela hade kanske fungerat fint, om det inte var så att Elina blir vän med Elias. Han känner bara Elina, inte Ellie. Och Elina vill att det ska vara så. (Camp Nano 2011)

 

 

 5an – arbetstitel ”Om du älskar mig” eller ”Provet”. Ungdomsroman.

Daniel och Emma har gått i samma klass i nio år. Nu går de i nian och deras liv är så olika som det bara kan: Emma pluggar natt och dag för att få bra betyg och göra sin pappa nöjd, Daniel är cool och struntar i skolan. Men Daniel har en hemlighet – och det är inte att han är kär i Emma.

 

 

 

6an – ”Utan dig”. Ungdomsroman/roman.

Julia och Benjamin är barndomskompisar som har flyttat till Köpenhamn och bor ihop. När Julias pojkvän gör slut börjar Julia fundera på vad kärlek innebär och det ställer till det för henne. Men inte bara för henne, utan också för Benjamin. (Nano 2011)

 

 

 

7an – ”Till minne av dig”. Thriller/ungdomsroman.

Alexanders liv kretsar runt en sak: att skydda lillasyster Ebba från pappas misshandel. Men när Ebba får leukemi visar det sig att Alexander inte kan donera benmärg till henne, för de är inte släkt. Och pappa hotar med att om Ebba dör, dör även Alexander … (Nano 2009)