Press

Från Kapitel1.se

 

Om Och sedan föll regnet

Pauline Wågström: ”Jag har streckläst hela dagen nu och jag har verkligen inte kunnat sluta läsa. Ditt sätt att skriva tvingar en att läsa vidare och jag är i konstant behov av att få läsa mer.” (2010-05-03 17:36 )

Emelie Edenby: ”Herregud. Herregud. Det är allt jag kan säga. Herregud. Du förstår omöjligt hur fantastiskt mycket jag faktiskt älskar den här historien. Jag kan inte beskriva. Det går bara inte. Alla meningar, handlingen, känslorna, personerna. Allt. Jag tycker så mycket om precis allt.” (2010-07-12 17:13)

Kjell G Erikson: ”Mycket bra och levande berättat. Matchen, glädjen efteråt, familjegnabbet vid matbordet, kompissnacket. Man känner sig närvarande. Dessutom ett bra flyt i språket.” (2010-04-09 23:38)

Fanny Lindkvist: ”Asbra.” (2010-11-06 22:57)

annie_W: ”Jag bestämde mig för att älska din bok redan efter prologen.” (2011-01-05 21:07)

Leffe Delo, lektör:Den är välskriven med ett mycket bra flyt. Jag har inga som helst problem med att följa din historia. Du är väldigt bra på att skriva och får inte sluta. /—/ Din styrka är berättarglädjen, flytet och drivet. Det är ett skönt flyt i din text och jag har inga som helst problem att vilja läsa den. Det stakar sig sällan och informationen kommer i lagom takt. Dialoger är du väldigt bra på och de gott kan förekomma oftare. / —/ Du är en storyteller och det är en enorm fördel. En del teknik behöver slipas annars tror jag stenhårt på dig som författare.” 

 

 

Om Bara för Terese

Amanda Ekstrand: ”Den berörde mig verkligen, och var fylld med både sorgliga, allvarliga och humoristiska bitar. På en del ställen kunde man le försig själv medan man på andra kan känna tårarna hota. Du skrev verkligen realistiskt, både sättet de pratade på och hur ungdomarna tänkte. På det sättet berörde du mer.” (2011-10-29 21:30)

Mikael Eliasson: ”Starka, trovärdiga beskrivningar av påhoppen och hur Tess försöker dölja saker och ting från omvärlden. Du får mig att vilja läsa vidare.” (2011-11-01 19:39)

Linn Eriksson: ”Gud, jag finner verkligen inga ord som passar till den här boken. Allt känns för litet. Men fyfan vad jag älskade att läsa det här! Jag blev kär i karaktärerna och grät när Tess grät och satt och log med hela ansiktet när hon och Tristan träffades.” (2011-12-04 18:23)

Martin Glännhag: ”Din berättarstil är rak och ärlig, utan att bli ytlig eller enformig. Själva innehållet känns äkta och, tyvärr, välbekant.” (2011-12-15 18:51)

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s