#paskut21 dag 1

Äntligen är det dags att få läsa i Påskutmaningen 2021! Tyvärr vaknade jag med huvudvärk, så det gällde att bli lite kreativ med läsandet idag.

Har börjat läsa Handboken för singlar: på gränsen till nervsammanbrott av Alexandra Appelqvist, och tänker läsa ut den innan jag lägger mig. Bara 150 sidor kvar! Vilket visserligen är halva boken, men ändå. 😅 Den är en smula rörig och jag tänker mig den som en svensk Sex and the City. Den har stått i min hylla i säkert tre år så det var hög tid att läsa den! Än så länge ingen favoritbok precis …

Den andra boken som är påbörjad idag är Tre sekunder av Anders Roslund och Börge Hellström, som är första delen (typ) i serien om Hoffman och Grens. Jag läste fjärde boken sommaren 2020 eftersom den var nominerad till Årets Bok samma år. En av mina favoriter. Tre sekunder är precis lika bra. Den blir läst som ljudbok istället för pocket eftersom min huvudvärk inte klarade av att läsa fysiskt innan idag. Har kommit ungefär en tredjedel, så i runda slängar 200 sidor.

Det innebär att dag 1 avslutas på ca 500 sidor. 🐣🥳 Får räkna ihop det exakt imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s