Smakbit: Flera sidor av oss

Söndag igen. Idag har jag städat kylskåp och förrådet, det var välbehövligt! Även kört en tvättmaskin och tittat på finalerna i handbolls-VM såklart. Just nu har Sverige ca 12 min kvar av finalen mot Danmark, så spännande! Det ser väl inte helt ljust ut för Sverige …

Under januari har jag påbörjat 20 böcker och avslutat 19 av dem. Den sista är en del av tegelläsningen som @kulturistanmia genomför på Instagram, och där är vi ungefär halvvägs genom Samlade verk av Lydia Sandgren.

En smakebit på søndag anordnas idag av Betraktninger – tanker om bøker. Där kan du hitta andras smakbitar och lämna länk till din egen. Enda regeln är: inga spoilers.

Men dagens smakbit kommer från Karin Walléns Flera sidor av oss, som utspelar sig år 2000 när tre människor slumpvis möts kring eken i Observatorielunden i Stockholm. Den utkom i november 2020 och var väldigt populär på Instagram i slutet av förra året. Jag lyssnade på den i mitten av januari, men tycker att den är värd att dela med sig av även så här i efterhand.

Smakbiten kommer från bokens första kapitel:

Jag tycker dessutom att boken har ett så fint omslag! 🙂

Flera sidor av oss

3 reaktioner på ”Smakbit: Flera sidor av oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s