Hello, it’s me

Det har varit väldigt tyst på den här bloggen (och Instagram) de senaste två månaderna, tystare än vanligt. Det har sina anledningar, bra som dåliga.

Jag har läst en hel del. Är uppe i 265 böcker för i år, och med 10 dagar kvar av 2020 hoppas jag på att kunna hinna med några till. 275 vore en trevlig siffra. Men eftersom det ska bli jul i år också, trots allt, så får vi se om jag når det.

November och december har varit hektiska. Vi flyttade i november, och mitt i flyttveckan gick min farmor bort (98 år, naturliga orsaker), på flyttdagens kväll fick vi akut avliva katten då hans hjärta plötsligt inte orkade mer. Lägg sedan till den annalkande julen, en begravning, ett covid-test (som tack och lov var negativt), coronapandemin som återigen svepte bort allt jobb på obestämbar framtid och så lite allmänt jobbig stämning på det så har ni de senaste två månaderna i ett nötskal.

Jag älskar julen och försöker alltid få så mycket julstämning som möjligt på olika sätt, men i år tvärdog den stämningen för ett par dagar sen. Det är för mycket corona överallt, helt enkelt. I år firar vi lugnt och stillsamt med sambons familj, sen får vi se om vi träffar min familj i mellandagarna. Allt beror på.

Men vi har tingat en katt som flyttar in efter helgerna. Och även om Malmös alla bibliotek har stängt fram till 24 januari är jag rätt lugn, för jag har Bookbeat och en egen alldeles för stor fysisk bokhylla med många olästa böcker. Så jag ska nog hinna läsa en del nästa år också.

Förhoppningsvis blir det något mer inlägg innan nyår, men annars får ni ha en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Merry Christmas and a Happy New Year for 2020 - Tamebay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s