Smakbit: Med hjärtat som insats

Den här helgen har jag mest läst och sett tv-serier då jag är hemma med en förkylning. (Igår tog jag ett covid-test, så väntar på resultatet.) Tråkigt sätt att fira en födelsedag på, men jag har en väldigt fin sambo som har skämt bort mig hela helgen med god mat, vackra blommor och kärlek. Jag kan verkligen rekommendera Mrs. America som ligger på HBO Nordic, en helt fantastisk serie om E.R.A.-rörelsen i USA på 1970-talet. Och kan rekommendera The Plot Against America som också ligger på HBO, en filmatisering av Philip Roths roman med samma titel.

Jag har läst ut ett par böcker de senaste dagarna, bland annat X sätt att dö av Stefan Ahnhem (Fabian Risk #5), Vindarna viskar ditt namn av Anne-Lie Högberg och så tar jag mig långsamt genom 22/11 1963 av Stephen King tillsammans med en kompis. Men tidigare i veckan beställde jag Simona Ahrnstedts senaste roman, Med hjärtat som insats, i födelsedagspresent till mig själv.

En smakebit på søndag anordnas idag av Flukten fra virkeligheten. Där kan du hitta andras smakbitar och lämna länk till din egen. Enda regeln är inga spoilers.

Jag ska precis börja läsa Med hjärtat som insats (mer info i länken), och jag vet att jag kommer att få en riktigt härlig romance, så jag ska göra mig en kopp te och njuta ikväll. Ska bli spännande att se varför Dessie gör som hon gör i citatet nedan!

Smakbiten kommer från kapitel 2:

Nej!

Dessie Dickson böjde snabbt ner huvudet bakom datorskärmen och försökte låtsas som ingenting. Men hon visste att hon inte hade misstagit sig. Hon kände den mörkhåriga stora mannen som stirrade på henne genom fönstret till konferensrummet.

Det var han.

Dessie fortsatte att huka bakom datorn, för vad skulle hon annars göra?

Med hjärtat som insats

Hoppas att ni har haft en trevlig helg!

5 reaktioner på ”Smakbit: Med hjärtat som insats

  1. Cinnamon skriver:

    Tack för smakbiten! Från en populär bok. Ska snart läsa den också.
    Tråkigt att vara sjuk på födelsedagen. Det var jag med. Hoppas att ditt Vovid-test är negativt som mitt var.

  2. Monika skriver:

    Egentligen är jag inte lockad av denna, genren brukar inte passa mig, men jag har sett att Feelgoodkollektivet ska läsa den i januari och då hänger jag eventuellt på. Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s