En smakebit på søndag: 22/11 1963

Idag är det kanelbullens dag, och hade tänkt baka egna, men jästen var slut i vår matbutik så det blev att köpa färdiga. Trist, men så är det. Får baka en annan gång. De smakar ju nästan lika gott ändå.

En smakebit på søndag anordnas idag av Betrakninger – tanker om bøker. Där kan du lämna länk till din egen smakbit och hitta länkar till andras. Enda regeln är inga spoilers.

Jag ska idag börja läsa Stephen Kings bok 22/11 1963, som handlar om mordet på JFK. Den blir därför veckans smakbit. Jag och en kompis ska läsa boken tillsammans, som en liten bokklubb. Ca 50 sidor per vecka, så vi lär bli färdiga söndagen före jul. Någon som vill hänga på?

Smakbiten kommer från s. 17, kapitel 1:

Harry Dunning tog examen med flaggan i topp. Jag varmed vid den lilla ceremonin för vuxenelever i skolans sporthall på hans inbjudan. Han hade verkligen ingen annan och jag gjorde det så gärna.

22/11 1963

Trevlig helg!

12 reaktioner på ”En smakebit på søndag: 22/11 1963

 1. Pirjo Saloniemi skriver:

  King brukar inte vara något för mig men den där har jag hört mycket positivt om. Tack för smakbiten!

 2. Littermentärt - Anna Maja skriver:

  Åh, det hade varit roligt att vara med! Hade annars tänkt läsa den i november. Började på den för två år sedan när jag hade valt den till min bokklubb. Sedan blev jag gravid och illamående och bokklubben fick cirkla utan mig och jag läste aldrig boken. Och ville sedan inte plocka upp den för jag tänkte bara på illamåendet. Men nu tror jag att den känslan är borta. 🙂

  • Sara Swietlicki skriver:

   Häng på! Till 11/10 ska vi ha läst kap 4-6, totalt blir det ca 150 sidor om du hänger på nu 😊 Det jämnar ut sig senare, vi läser nämligen 3 kapitel i veckan eller ca 50 sidor, vad som är närmast.

   • Anna Maja - Littermentärt skriver:

    Haha, jag skrev kommentaren och glömde sedan på en gång bort att jag hade tänkt jag skulle vara med. Jag känner nog att ni hunnit lite för långt för att jag ska hinna ikapp utan att stressa. Så tar nog och läser den i november som jag hade planerat istället. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s