Helgfrågan: om bloggen

Det är torsdag, och naturligtvis har jag lyckats bli förkyld såhär i början på året. Om det inte beror på vädret. Det är regnigt, kallt och järngrått ute. Men vad gör det när man kan lyssna på spännande ljudböcker! Lyssnar just nu på Kastanjemannen av Søren Sveistrup. Eftersom jag har bott i Köpenhamn är den extra spännande, eftersom den utspelar sig där.

Helgfrågan från Mias bokhörna handlar om bloggen:

img_0501-4Hur kom ditt bloggnamn till? Bonusfråga: Vad har du för planer för 2020?

Mitt bloggnamn är så tråkigt, för det är precis vad det är. Saras bokhylla. Ingen kan stava till mitt efternamn på första försöket, så det är enklare att komma ihåg ”Saras bokhylla”. Dessutom är namnet kopplat till mitt Instagram, fast där heter jag @sarasbookshelf 🙂

Tja, det beror på vad Mia menar med planer. Om vi utgår från läsplaner, så vill jag läsa minst 100 böcker under 2020. Läsa en del utmaningar. Lyssna på ljudböcker, läsa lite e-böcker och en del biblioteksböcker. Blogga regelbundet.

Privat ska jag jobba, spara pengar, frilansa, planera bröllop, åka till Kap Verde nästa jul. Träna regelbundet. Så får vi se hur det går med planerna, både de privata och läsplanerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s