Julkalendersläsning

Min lilla utmaning med att läsa bara julböcker i december fylls bara på med titlar hela tiden. Är just nu uppe i 43 stycken, vilket är helt absurt. De flesta är korta, eller runt 250-300 sidor, vilket är helt okej för en dags läsning. Igår hann jag med nästan en hel ljudbok!

Någon i kommentarerna till söndagens smakbit (nu minns jag inte vem, sorry!) frågade om jag gick efter 200-boksmålet i år. Det var inte tanken, men nu kan jag inte låta bli att tänka att jag kanske faktiskt skulle kunna det. Vi får se. Målet är 175 böcker än så länge, det lär jag nog klara av med tanke på att jag för närvarande är igång med bok 162-164.

Idag är 3 december, och jag har redan hunnit med 10 böcker, samtidigt som jag för närvarande håller på med minst tre titlar. En ljudbok, en fysisk och e-bok. Tyvärr trillade en reservation på biblioteket in igår, så jag får väl trycka in en till (ej jul) bok i planeringen. Samtidigt ligger Drakarnas dans och trycker, så jag får väl försöka få in ett kapitel från den om dagen också …

Ni kan se hur det går för mig under fliken ”Julkalender 2019” uppe i menyn. (Eller följ länken.)

Hur går det för er? Har ni läst någon trevlig julbok än?

selective focus photography of ceramic mug near candy cane

Photo by fotografierende on Pexels.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s