En smakebit på søndag: Harry Potter and the Deathly Hallows

Idag har jag en välförtjänt vilodag! Förutom att jag ska på fotbollsmatch (MFF-Djurgården) i eftermiddag/kväll, så ska jag inte göra ett dyft. Kanske läsa lite. Imorgon, när jag har en ledig dag, ska jag hinna med allt jag inte vill göra idag, alltså städa, tvätta, handla och planera veckans middagar. Och hinna träna och bada också, det ska bli högsommarvärme i Malmö imorgon. 🙂

img_0520En smakebit på søndag anordnas idag av Betraktninger – tanker om bøker. Där kan du hitta andras smakbitar och lämna en länk till din egen. Enda regeln är inga spoilers!

Jag är ungefär halvvägs igenom den sista Harry Potter-boken, Harry Potter and the Deathly Hallows, så därför blir det en smakbit därifrån. Författare är J. K. Rowling, för den som är inte visste.

Smakbiten kommer från sida 9, kapitel 1:

The Dark Lord Ascending

The two men appeared out of nowhere, a few yards apart in the narrow, moonlit lane. For a second they stood quite still, wands directed at each other’s chests; then, recognising each other, they stowed away their wands beneath their cloaks and started walking briskly in the same direction.

‘News?’ asked the taller of the two.

‘The best,’ replied Severus Snape.

Nu ska jag hoppa i duschen så att jag hinner iväg till fotbollen i tid!

Trevlig söndag!

9 reaktioner på ”En smakebit på søndag: Harry Potter and the Deathly Hallows

 1. astridterese skriver:

  Jeg holder på å høre Harry Potter bøkene lest av Stephen Fry, men jeg brukte for lang tid med Order of the Phoenix og står derfor i kø på biblioteket for å låne den igjen. Så når den er klar skal jeg fortsette å høre på dem 🙂 Ha en riktig fin søndag!

  • Sara Swietlicki skriver:

   Ja, Order of the Phoenix är ju alldeles för lång 😂 Jag har den på BookBeat (en ljudbokstjänst) så jag behövde tack och lov inte tänka på hur lång tid den tog att lyssna igenom!

 2. paulamerio skriver:

  Tillhör minoriteten som inte läst Harry Potter. Vet inte om det någonsin blir av, förstår ju att serien är bra, vet inte varför jag tvekat. Tack för smakbit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s