Helgfrågan: mellanspel och pauser

Idag har jag jobbat ungefär 12 timmar på raken. Är så trött att jag har glömt att dricka mitt kvällste, det har snart kallnat. Tack och lov kallar sängen strax, så då blir det lite läsning och sen kudden.

Helgfrågan från Mias bokhörna handlar om mellanspel i böcker.

img_0501-2Vad tycker du är för mycket mellanspel i böcker? Bonusfråga: I helgen ska det bli fint väder enligt SMHI, vad ska du hitta på?

Mellanspel i böcker … tja, när det bara är utfyllnad (såsom miljöer, märkliga bakgrundshistorier) så kan man ju hellre ta bort det. Det är så svårt att hitta den perfekta balansen mellan för mycket eller för lite mellanspel  … har tyvärr inget riktigt bra svar på den här frågan, det är nog väldigt individuellt.

I helgen ska jag jobba hela lördagen, och på söndag ska jag på fotbollsmatch, MFF-Djurgården. Ser fram emot det! Och så ska jag sova! Verkligen vila ut. Det ser jag nästan fram emot mest. 😉 Och ärligt talat: sen när har SMHI gissat rätt??

9 reaktioner på ”Helgfrågan: mellanspel och pauser

  • Sara Swietlicki skriver:

   Man kan ju önska att SMHI har rätt! Ser bra ut hitintills 😅
   Men stackare, kan du inte sova? Jag har turen att oftast kunna sova, även om kvaliteten inte alltid är så himla bra (om jag är stressad osv). Tycker så synd om dem som inte kan sova på nätterna, det måste vara förjävligt.

 1. Åsa Carlsson skriver:

  Visst kan det vara svårt att veta var gränsen går vad gäller för mycket ”mellanspel”, sen beror det nog på bokens handling i övrigt också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s