Helgfrågan: bokbloggare och fika

Usch och fy för den här veckan. Den började bra, men i tisdags fick jag en släng av något (magsjuka, who knows) och har legat däckad sen dess. Igår var det pojkvännens tur. Ingen av oss mår direkt speciellt bra, men vi får försöka vila i helgen. Det innebär att min sista jobbvecka före semestern gick om intet. Tråkigt, för det hade varit kul att kunna fira av säsongen med kollegorna igår kväll.

Jag kan dock vara glad över att det är varmt och soligt och på balkongen har mina rosor börjat slå ut. De doftar så fantastiskt.

På läsfronten är jag tacksam för att det finns ljudböcker. Har svårt att hålla mig vaken längre stunder. Idag är första dagen som jag inte somnar varannan timme. Lyssnar just nu på Döden klär i domino av Marie Bengts. Försöker läsa Pachinko på läsplattan, men det går som sagt sisådär. På tal om sånt så känner jag att det snart är dags för en tupplur till …

Helgfrågan från Mias bokhörna handlar det om bokbloggare:

img_0501-3Hur viktigt tror du det är att man besöker och kommenterar andra bokbloggare? Utveckla gärna … Bonusfråga: Vad är din favorit bland fikabröd?

Jag tror att det är väldigt viktigt att besöka och kommentera andra bokbloggare. Dessvärre är jag alldeles för dålig på det själv, jag har mer eller mindre flyttat över den aktiviteten till Instagram.

Bland fikabröd tycker jag mest om kardemummabullar, gärna nybakade. Och med starkt kaffe till.

Hoppas att ni får en trevlig helg! Själv ska jag försöka återfå lite styrka …

11 reaktioner på ”Helgfrågan: bokbloggare och fika

 1. Marie Eggimann skriver:

  Bullar är supergott dock blev inte mina bakade så bra sist, fattar inte varför. Den boken ska jag lyssna på med.

 2. Åsa Carlsson skriver:

  Kardemumma funkar som smaksättning till mycket, även till maträtter. Instagram kan jag inte fullt ut använda, har ingen smartphone. Hoppas såklart därför att bloggkommenterandet får leva vidare… anser det viktigt såklart. 😉

 3. Amandas minnen skriver:

  Jag håller med om att det är viktigt att kommentera och stötta andras bloggar, även om det kan vara svårt ibland att hitta tid 🙂 Jag tycker det är roligt att följa andra och bygga relationer!
  Mitt favoritfikabröd är allt med CHOKLAD 🙂 hihi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s