Helgfrågan: julklappar och godis

Så är det torsdag igen, som tiden flyger! Om en vecka är det lucia, tro det eller ej, och sen flyttar jag dagen efter. Herregud, lägenheten ser ut som ett bombnedslag, men det börjar ändå bli lite ordning. Men det blir många flyttkartonger trots allt. Alla böcker är nedpackade, så nu läser jag mest ljudböcker eller biblioteksböcker. Jag skänkte fyra kassar med böcker till Erikshjälpen idag, förhoppningsvis kan de ge glädje till någon annan nu. 

Just nu stör jag mig på mitt otroligt långsamma internet. Hoppas att det blir bättre i den nya lägenheten, för det avtal som vi har haft med hyran i min nuvarande lägenhet har varit katastrofalt dåligt. Det är nästan omöjligt att ladda en hemsida för tillfället. 

Men vädret, hör ni. Jag har städat, packat, kört till tippen, sprungit ner till soprummet så många vändor att jag tappat räkningen. Men vädret är ju för tråkigt. Tunt, fint regn och sidvind, man blir ju dyblöt på några minuter. Hoppas att det inte regnar nästa vecka när flytten går … 

Det är dags för helgfrågan från Mias bokhörna. 

Vad önskar du dig i julklapp? Bonusfråga: Är det något speciellt godis du måste göra eller köpa till jul?

Jag har ärligt talat ingen aning vad jag önskar mig i julklapp. Det börjar bli ett problem, för familjen frågar. Kanske en läsfåtölj? Jag vet inte förrän jag har flyttat och fått nya stället i ordning. 

Och godis … nä, inte direkt. Visst, min ömma moder köper allt under månen, men det enda jag kan köpa själv är skumtomtar. Inget måste det heller dock. Men saffransfudge är väldigt gott. 

11 reaktioner på ”Helgfrågan: julklappar och godis

    • Sara Swietlicki skriver:

      Ja, jag tror i alla fall att det var vad min kusin gjorde själv förr om åren! Men bara för det så börjar jag undra om det var saffranskolor? 🤔 Minnet sviker, men saffran är gott till mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s