Helgfrågan: Boktipskonton och höstmys

Det är torsdag och jag har landat i soffan för att svara på veckans helgfråga från Mias bokhörna. Äntligen handlar den om något annat än bokmässan! 😉

Adlibris hade en följfredag, där de eftersökte Instagramkonton som gav boktips. Mia tyckte att det mest var konton utan en bokblogg, och kände att hon måste bli bättre på att  ge bokbloggen reklam på Instagram och även på att lägga recensioner där.

img_3512 Hur tänker du? Bonusfråga: Har du något mysigt hösttips?

Jag missade helt Adlibris följfredag på Instagram, men jag tänker att det är mest via Instagram som jag får boktips. Jag är själv dålig på att besöka bloggar, vilket är lite trist. Jag är då bättre på att titta på Instagram efter tips, och om då bilden följs av ett ”Läs recension/tips/mer på bloggen, länk i bio” klickar jag mig vidare. Jag lägger själv mest krut på mitt Instagramkonto, så jag får väl bli bättre på detta själv!

Hösttips är att vara ute i naturen! Ut i skogen, eller bara på en promenad i närområdet. Luften är så härlig och världen är så vacker just nu. Hösten är min favoritårstid, utan tvekan! Eller om man vill vara inne: koka en god soppa och njut!

Nu ska jag, på tal om hösttips, ta mig en kopp te och läsa Katarina Bivalds senaste, En dag ska jag lämna allt det här. Trevlig helg!

7 reaktioner på ”Helgfrågan: Boktipskonton och höstmys

  1. annettejuhlin skriver:

    Jag får också fler tips från Instagram, men jag gillar att läsa längre texter och se många bilder, och då är bloggar bättre. Mysig bild på croissanten och en bok som jag också skall läsa snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s