Bokbloggsjerka: Känslomässigt

Fick lite oväntat en ledig fredag, så jag fyller den med saker att göra, som typ att skriva lite listor, läsa, träffa en kompis och bara i allmänhet göra stuff. Som att svara på jerkan i tid, för en gångs skull!

Den här veckan vill Annika veta något känslomässigt:

img_0138Berätta om det pinsammaste (så pass att skämskudden åker fram bara du tänker på det)/roligaste/tråkigaste/etc. du någonsin har läst. Kort sagt, beskriv något som är känslomässigt memorerbart.

Ja, man har ju läst många böcker i sina dar, men känslomässigt memorerbart … Jag tror att den bok som jag fått starkast reaktion av är Innan jag dör av Jenny Downham. Jag fulgrät. Har inte vågat läsa om den sedan, för jag är rädd att reaktionen inte ska vara lika stark den här gången.

Pinsamt … Lars Forsbergs böcker om Torsten ”T-Rex” Rexelius är riktigt pinsamma. Det är kriminalkomedi, men faktiskt mest bara pinsamt.

Och roligt … jag skrattar sällan rakt ut när jag läser böcker. Det ligger nog inte för mig, helt enkelt. Har ni bra tips på riktigt roliga böcker?

Trevlig helg!

7 reaktioner på ”Bokbloggsjerka: Känslomässigt

  1. Åsa C skriver:

    Skrattar heller aldrig när jag läser böcker numera, men gjorde det som yngre. Nu blir det nog mest bara till ett leende. Kommer särskilt ihåg Bo Baldersons böcker som jag läste när jag var 19-20 år, jösses vad svårt det var att hålla sig för skratt när de lästes under busspendlingsturen till jobbet. Men det var då det… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s