Super duper relaxed

De senaste dagarna har varit väldigt lugna och mysiga. Det dåliga vädret höll i sig i Skåne under slutet av förra veckan, men sedan måndag har det varit högsommar med 25 grader och ganska fina sommarkvällar.

Måndag till onsdag var jag i Haväng utanför Kivik och hälsade på en kompis i hennes föräldrars sommarhus. Vi plockade svamp (4 liter kantareller!), gick längs med stranden, eldade i kaminen, myste med hunden, grillade, drack te i mängder, läste lite (jag håller fortfarande på med Gabaldons Främlingen men fick tips om en bok som verkar jättebra, mer om det i ett senare inlägg), gick på Kiviks marknad, däste i solen och gick långa promenader. Kort sagt var det en riktigt mysig, extremt lugn liten resa.

Väl hemma blev det våfflor med jordgubbar och i dag har det blivit en liten tripp till Malmö med delar av familjen för att fika på Slottsträdgårdens café. Riktigt mysigt ställe, om ni är i närheten nån gång är det värt en visit!

Själv försöker jag ett efter ett avverka mina personliga små sommarmål, som att läsa, blogga, göra saker för mig själv och mitt mående, göra saker med familjen och ladda upp inför nästa säsong. Jag har en dryg veckas semester kvar, så det gäller att njuta. 🙂

Vad gör ni för trevligt? Är det bra väder där ni är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s