Månadens bästa bok i juni: Tredje principen

Juni månad är redan förbi och vi är inne på julis andra dag. Jag har äntligen städat färdigt mitt sovrum och ska en sväng förbi IKEA för att köpa en byrå att förvara alla mina kläder i. Eftersom det spöregnar i södra Skåne kan man ju gissa var alla andra också är denna lördag … 😉

Det blev inte överdrivet mycket läst i juni, men det blev en del mysiga och en del spännande böcker. Jag ska precis börja med första delen av Korpringarna, nämligen Odinsbarn av Siri Pettersen. Har hört mycket gott om den och är väldigt spänd på att se om den uppfyller alla förhoppningar.

Men månadens bästa bok för juni blev Anna Jakobsson Lunds Tredje principen, som är första delen i en serie. Jag har beställt andra delen på biblioteket och ska hämta den på måndag. 🙂 Tydligen kommer tredje och sista delen lagom till bokmässan i september! Tjoho!

tredje-principenTredje principen är spännande, oförutsägbar och sträckläsning när den är som bäst. Och boken har ett jättesnyggt omslag! Jag är så glad att jag läste den och jag kan inte vänta med att få fortsätta läsa om Levi, Ava och Leymah.

Läs mer om boken här, där du också kan köpa den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s