Lördag

Okej, midsommar blev rätt trevlig till slut. Jag kom fram dit jag skulle och jag kom tillbaka till Köpenhamn idag också i ungefär rätt tid. Fick sålt en soffa (YES!) och sen har jag packat och legat på sängen och svettats om vartannat. Det är verkligen fruktansvärt varmt och kvavt de här dagarna. Jag har grävt fram en liten bordsfläkt som står och desperat försöker flytta luften i rummet, men utan att lyckas. Jag måste verkligen ta en iskall dusch innan jag somnar.

Men det går framåt! Det enda som är kvar att plocka ner i vardagsrummet är taklamporna, och dem når jag inte. Jag packar glas och porslin lite hela tiden medan en film går i bakgrunden. Jag dricker coca cola ur martiniglas (se så fin är jag! eller så packade jag dumt nog ner dricksglasen först … ) och längtar efter svala, vanliga nordiska somrar med tolv grader och regn.

Äh, man ska vara försiktig med vad man önskar sig.

Jag köpte senaste numret av Tidningen Skriva på Malmö central idag. Med lite inspiration kanske jag kan få igång skrivandet (eller i alla fall tanken om skrivande) igen.

Läs, lev, drick något! Det är trots allt lördagskväll. 😉

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s