Månadens bästa bok: Januari 2016

Jag trillade över det här hos Lottens bokblogg, som i sin tur hade trillat över det inne hos Mia på Mias bokhörna. Mia har startat en utmaning som kallas Månadens bästa bok, där man koras den bästa boken man läst under månaden som gått och sedan länkar den hos Mia, så att fler kan hitta trevliga böcker att läsa. Hitta fler länkar här.

Min bästa bok under januari var helt klart Mhairi McFarlanes You had me at hello. En bok och ett författarskap som jag var nyfiken på långt innan jag ens köpte boken i somras. Men jag fick först läst den nu, och vad glad jag är att jag köpte boken. Det lär bli fler av McFarlane! Framförallt är språket helt ljuvligt!!! Det är så här jag skulle vilja skriva. 🙂

youhadme Från Adlibris: Mitt i ett gräl under bröllopsplaneringen bestämmer Rachel att det är hög tid att slå upp förlovningen med sambon Rhys. I förvirringen (och tequilaruset) som följer på det spontana beslutet ser framtiden minst sagt suddig ut. Ännu krångligare blir det när Rachel får höra att ungdomskärleken Ben har flyttat till hennes stad. Det är tio år sedan de senast träffades, men när Rachel lyckas planera in ett slumpartat möte med Ben väcks den gamla vänskapen till liv. Och för Rachel en hel del annat. Kruxet är att Ben inte verkar se Rachel som något annat än en vän. Dessutom har han skaffat sig en fru, lika sanslöst snygg som han, vilket talar sitt tydliga språk. Bara vara vänner alltså. Inga problem för Rachel. Eller?

2 thoughts on “Månadens bästa bok: Januari 2016

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s