Februari, drömmerier och arbete

Måndagen den första februari. Februari! Månaden som är gråare än gråast, tristare än trist, och alldeles … alldeles underbar, för att omformulera Disneys Askungen en aning.

Egentligen har jag inte så mycket inplanerat i februari. I dag plockar vi upp en produktion som gick igång 4 januari men som blev satt på paus för två veckor sen pga två nyligen avvecklade konserter på Gamle Scene i Köpenhamn. Det blir nog spännande, men jag måste lära mig en av ariorna innan torsdag. Skam den som ger sig. Premiär 1 mars! Den 20 februari ska jag se Rasmus Seebach med min sköna moder här i Köpenhamn. Det blir en helkväll och en minihelg eftersom jag arbetar hela lördagen och söndag morgon. Men trevligt blir det i alla fall!

Och jag ska försöka läsa lite mer. Har en hel hög med böcker som lockar … Bli bättre på att blogga. Kanske till och med försöka skriva lite. Tror att jag har haft skrivkramp i två år. Det kliar i fingrarna, men hjärnan har arbetat på högtryck fram tills nu så jag ska ta det lugnt och fundera lite på vad jag vill skriva. Det blir i alla fall på min ungdomsserie, men jag tänker skriva om från början och har funderat mer och mer på jag-form … Vad säger ni? Är det märkligt att ha en bok i jag-form om de andra i serien kanske inte blir det? Eller är det enklare att bara skriva han/hon hela tiden (med tanke på att jag har i alla fall tre huvudpersoner)?

Bara några tankar så här en måndagslunch. Nu ska jag snart bylta på mig regnkläderna och ut i regnet. Måste komma ihåg att köpa tulpaner också! Några vackra, ljusrosa tulpaner … 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s