En stillsam torsdagsförmiddag

Det har det minsann varit. Man blir lätt lite trögstartad när man först börjar kl 16 (och antagligen inte behöver jobba förrän 17-ish pga underlig schemaläggning. Så då kan man ju passa på att göra sådant som man inte hinner annars.

Göra stabiliseringsövning för bål och rygg, samt stretcha. Boka tvättid och inse hur patetiskt det ändå är att enda tiden man har till det är nog lördag kväll mellan 18-21 … Köpa en ny ljudbok (äntligen! det blev Tango för vilsna själar av Lucy Dillon) och hitta en svensk översättning av Turn of the Screw (Henry James) som jag måste läsa i studiesyfte. Packa upp och installera skrivaren jag fick i julklapp. Uppdaterat hemsidan samt förnyat domännamnet (titta förresten in på www.saraswietlicki.se). Skickat iväg en stipendieansökan (äntligen!). Mumlat italienska texter i väntan på kaffet. Vädrat ut lägenheten. Läst på om reglerna för försäljning av lägenhet i min förening. (Det ni! Det lurar en hemlighet här, men den är inte officiell ännu …) 😉

Nu ska jag bara hinna med lunch och en snabbdusch innan jag beger mig till jobbet.

Förresten. Jag vet att det här inte är mycket till litterär blogg nuförtiden. Jag läser, men jag har inte tid eller ork till att skriva. Det var med fasa jag insåg att senaste gången jag på allvar skrev något var i november 2013. Det gör lite ont att tänka på det. Men jag tänker att i sommar, då ska jag sätta mig ner och i lugn och ro bena ut hela min ungdomsserie Och sedan föll regnet och se vad jag behöver och inte behöver ha kvar. Och sen ska jag skriva därifrån. Det finns så många lösa trådar och märkliga tidshopp som inte behöver vara där. Och jag vill ha den utgiven någon gång, även om jag bara skulle ge ut den själv i tio exemplar. 😛 Så håll ut, är väl det jag vill säga. Jag lovar att litteraturen och skrivandet är på väg tillbaka!

Puss&kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s