TBR och felande teknik

”To be read” betyder förkortningen i rubriken, om ni inte redan visste det. Jag har en TBR-burk hemma på soffbordet, men det innebär inte att jag använder den, dumt nog. I stället inspireras jag av det som andra bloggar om, det som släpps i affärerna, skyltningen osv. Just nu har jag tre böcker i min TBR-hög för sommaren.

Han är tillbaka av Timur Vermes, Stöld av babian av Anna Karolina och Att föda ett barn av Kristina Sandberg. Är det någon som har läst någon av dem?

För övrigt: jag köpte en ny dator (MacBook Air) i påskas. Tangentbordet är supertrögt (vissa tangenter, som typ mellanslag) fungerar bara om man slår till det hårt) och jag kan inte koppla någon av mina telefoner till datorn utan att telefonen ballar ur fullständigt. Lägg sedan till att mitt Dropbox envisas med att vilja lägga alla mina bilder i programmet Carousel, som gör att jag inte kan komma åt dem överallt. Så fruktansvärt irriterande!!!! Och ett i-landsproblem, jag är väldigt medveten om detta. Men när man har lagt så mycket pengar på teknik som Apples produkter ändå innebär, vore det ju trevligt om det fungerade felfritt!!

Suck.

Men. Jag har lust att skriva. Bara inte på det här tangentbordet. Så jag får väl skriva för hand, eller något. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s