Inlägg nummer 1 000

Jahapp, detta är alltså dagen då min fina lilla blogg når 1000-strecket när det gäller inlägg. Bloggen och jag har hängt ihop sedan juni 2011, och även om det har blivit en del ombyggningar, raderade sidor och bråk med formatering så tycker jag att vi har klarat oss ganska bra. Det senaste året har inneburit att en massa nya, trevliga människor har läst och kommenterat inläggen, hej hej till alla er! Jag är glad och tacksam för att ni tar er tiden att läsa. Så om jag fortsätter skriva, fortsätter ni att läsa. Deal? Deal. 🙂

Däremot är det väl dags för en liten utvärdering. Jag började blogga 2011 för att jag hade läst Johanna Lindbäcks blogg om skrivande och blev fast. Jag upptäckte ganska snabbt många svenska bloggare som skrev om just skrivande, läsande och litteratur i allmänhet. Det var som att träda in i en krets av likasinnade där mina tankar och funderingar var vardagsmat. Det var så skönt!

Jag hakade på många utmaningar och sedan dess har bloggen blivit mer och mer av en litteraturblogg. Det gör inget. Jag skriver fortfarande, men väldigt sporadiskt. Min dröm är fortfarande att ge ut en bokserie, men eftersom jag håller på att förverkliga min andra dröm (att bli operasångerska) får jag väl sätta skrivandet på paus ett tag. Jag läser mycket och bloggandet gör att jag har bättre koll på vad jag läser. Dessutom är det väldigt trevligt, nästan som en liten gemenskap. Jag har lärt känna många människor genom skrivandet, som jag kanske inte skulle ha mött annars.

Så nu skålar jag i kaffe och hoppas på 1000 inlägg till! 🙂

En reaktion på ”Inlägg nummer 1 000

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s