Lucka 16

Det är tisdag den 16 december, och från och med i morgon börjar nedräkningen inför julafton. Så det är bara några luckor kvar. Skynda dig att svara, det finns fortfarande en chans för dig att vinna!Blogg24

Det är dags för den sextonde luckan i Blogg24-julkalendern. Jag lottar ut ett digitalt presentkort på Adlibris som en del av julkalendern. Vad som krävs för att delta i utlottningen? Varje dag kommer en ny ”lucka”/nytt inlägg med en ny fråga (t.ex: Vilken är den bästa romantiska boken?). Svara på frågan i kommentarfältet och du är automatiskt med i utlottningen. Du kan svara flera dagar, för varje dag får du en ny lott vilket såklart ökar dina chanser. Observera att du inte kan svara i efterhand, och heller inte mer än en gång per dag. I mellandagarna drar jag sedan den vinnande lotten.

Frågan i lucka 16 är:

Nämn en bok som gjorde dig besviken.

Ah, egentligen skulle jag ju kunna säga ”titta på svaret i lucka 9, så behöver jag inte skriva det här igen”, men faktum är att jag blev mer besviken på den här boken än på Egenmäktigt förfarande. Svaret är Gone Girl av Gillian Flynn. Den är en besvikelse, faktiskt. Väldigt tråkigt, för storyn i sig själv är spännande. Den är dock riktigt bra som biofilm! Fast det beror kanske på att Flynn (som skrivit filmmanuset också) har skrivit om slutet en aning …

Så titta på filmen, det är mitt tips!

2 reaktioner på ”Lucka 16

  1. Kim skriver:

    Jag blir ofta besviken på böcker som blir hypad på olika sätt. Den senaste jag kände mig besviken på är just Gone Girl. Har både försökt läsa boken samt lyssnat på ljudboken, men har inte kommit särskilt långt. Såg den däremot på bio, och tyckte bättre om storyn då. Dock är jag nyfiken på hur boken egentligen slutar.

    En annan haypad bok som jag läste ut men som jag inte fattar wow-känslan på är The Jellicoe road av Melina Marchetta. Ska jag vara ärlig så förstod jag inte den alls.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s