Lucka 13 (Lucia)

Det är lördag den 13 december, Lucia-dagen och själv har jag stigit upp tidigt för att se Lucia-morgon på tv och dricka varm choklad (eller i dagens fall – kaffe). Snacka om att jag känner mig som ett barn igen (gjorde alltid det när jag var liten). Har du hört Lucia-sång i dag?

20131212-235944.jpg

Det är dags för den trettonde luckan i Blogg24-julkalendern. Jag lottar ut ett digitalt presentkort på Adlibris som en del av julkalendern. Vad som krävs för att delta i utlottningen? Varje dag kommer en ny ”lucka”/nytt inlägg med en ny fråga (t.ex: Vilken är den bästa romantiska boken?). Svara på frågan i kommentarfältet och du är automatiskt med i utlottningen. Du kan svara flera dagar, för varje dag får du en ny lott vilket såklart ökar dina chanser. Observera att du inte kan svara i efterhand, och heller inte mer än en gång per dag. I mellandagarna drar jag sedan den vinnande lotten. 🙂

Frågan i lucka 13 är: Blogg24

Vilken är din favoritkaraktär (manlig)?

Ni vet när man läser en bok om och om (och om och om) igen för att man har en mini crush på en av karaktärerna? Jo, såratte … Det har jag med den manlige huvudpersonen i Diana Gabaldons Outlander-serie, Jamie Fraser. Nu har de gjort en mini-tv-serie av bokserien (åtta böcker) och jag ska se den nästa år. För se hur snygg ”Jamie Fraser” är! Skådespelaren heter Sam Heughan och är ju så snygg att jag dör! Ögongodis, eller vad??

Outlander_Cast_Jamie_420x560_v2

 

En reaktion på ”Lucka 13 (Lucia)

  1. Kim skriver:

    Jag gillar Peeta Malark, både i böckerna och i filmatiseringarna. Jag förstod mig aldrig på Twilight hysterin, däremot förstår jag helt och hållet när det kommer till Hungerspelen. Har aldrig riktigt förstått Gale, Peeta tilltalar mig desto mer!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s