Uppsamling

Hoppsan! På grund av konsert, föreställning och sjukdom försvann både helgens bokbloggsjerka, En smakebit på søndag och måndagens Tematrio. Jag hinner inte trycka in ett inlägg till TopTenTuesday heller, så i stället kör jag ett uppsamlingsinlägg. Vad hände egentligen i september månad 2014 för min del?

Jag började månaden precis som jag avslutar den – förkyld. Jag började september med den (lätt!) värsta förkylningen jag någonsin har haft. I alla fall sedan starten av sommaren. 😉 6 september var jag på releasefest i Malmö när Mari Åberg släppte sin andra bok, Löftet. Trevligt som vanligt. Fredagen 12 september debuterade jag i samband med min praktik på Köpenhamnsoperan i föreställningen Rosenkavaleren. Lördagen 20 september firade vi min rektors 25-års jubileum som operasångerska. Den 24 september var jag på debutkonsert med en av de bästa pianister jag känner. 25 september föreställning Rosenkavaleren. Den 27 september (nu i helgen, alltså) invigde jag kammarmusikfestivalen iGenklang i Lunds Stadshall tillsammans med flickkören Koritsia28 september var det föreställning igen. Och sedan kom förkylningen.

Sett ut hälsosynpunkt har september inte varit den bästa månaden … två förkylningar, en skadad rygg, en inflammerad bröstkorg och en stark misstanke om stress. Vad kan jag säga, det är hårt att vara Sara just nu. :/

Skrivande har jag inte fått gjort ett ord. Det här är första året sedan 2007 som jag faktiskt inte har den minsta lust att vara med i NaNoWriMo eftersom jag känner mig lite för stressad. Vi får se vad som händer.

Läsande … tja, min bokhylla har utökats med ungefär 27-28 böcker. Hrm. Jag har inte plats till dem, så det är lite dumt. Men den här månaden har jag faktiskt fått läst ALLA mina tre 3på3-utmaningsböcker, alltså Marie Lus Legend-trilogin. Avslutade den sista i dag. Det är en fantastiskt fin serie som håller en undrande helt till sista sidan. Det blev en del tårar, kan jag avslöja.

Jag vet inte riktigt vad jag ska läsa härnäst. Det får bli en lång titt i min bokhylla ….

Egentligen har september varit en ganska bra månad. 🙂 Om man nu ignorerar hälsobiten …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s