Blogg100 #31: Melissa Horn, kaffe och en bok

Först och främst – Blogg100 har klarat sig den första månaden! Det är 68 dagar kvar av utmaningen och jag är fast besluten att hålla mig kvar till sista dagen. Bara för att bevisa för mig själv att jag kan. Ibland är det bra med utmaningar.

Har börjat upptäcka sångerskan Melissa Horn mer och mer. Det finns något speciellt i hennes texter, något naket som jag verkligen, verkligen gillar. Favoriten just nu är den här (som jag seriöst måste skriva en bok om någon gång, älskar titeln!):

Min kära moder ringde i dag och utbrast glatt: ”Jag har köpt en pingvin till dig!”

Min reaktion: VA??

Förklaringen? Hon har köpt en sån här till mig:

Piccolo-NDG-Only

 

Är den inte söt? Och den ser faktiskt ut som en pingvin. En liten Pinga. 🙂 Det är en Nescafé Dolce Gusto Piccolo, som tydligen har fått äran att flytta in i mitt kök. Mina föräldrar köpte en för ett tag sen och är väldigt nöjda med sin, så när moder min fann en för 299:- till mig på Coop slog hon till. Nu ska jag bara lära mig att använda den också. Men jag är så glad! Nu blir det ordentligt kaffe igen! 🙂

Och till slut, efter en dag med mycket effektivitet på sångfronten (och mycket slapp) fick jag kilat in i en bokhandel på hemvägen och köpt boken ”The Fault in Our Stars” av John Green. Den har fått så mycket beröm på alla bloggar jag läser, så jag tänkte ge boken en chans. 🙂 Och den kommer på film under 2014, i juni, närmare bestämt.

thefaultinourstars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s