Dag 25: 1793 ord

I dag blev det inte så mycket, bara 1793 ord. Det är dock lite mer än 100 ord över the daily quota, så jag är glad. Det hade kunnat bli så mycket mer, men jag orkade inte. Det börjar ta emot lite. Har skrivit 44 000 ord nu, och har skrivit alla dagar utom två i den första veckan. Det är 23 dagar med att ha skrivit varje dag. Okej, i förrgår blev det bara 38 ord, men ändå.

I dag (måndag den 25e) kunde man börja validera sin text på NaNoWriMo. Kort sagt innebär det att man klistrar in hela sin text (som måste vara 50 000 ord eller mer) och en liten fiffig maskin räknar igenom orden och berättar om man har klarat sig eller inte. Sedan får man en lila ordräknare i stället för en blå (eller grön, som de som redan har nått 50k före den 25e har haft).

I morgon (tisdag) ska jag på opera i Malmö på kvällen, så det blir till att skriva lite på tåget mellan Köpenhamn och Malmö. Kanske hinner skriva lite på dagen också.

Och min audition i Malmö i dag gick helt okej. Nu får vi vänta till januari för att få resultatet. Suck. Det är nästan det värsta, att behöva vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s