+624 ord

Så mycket har 4an ökat med hitintills. Det går långsamt, i snigeltakt, men efter sista examen i morgon (piano, om någon undrade) ska jag bara skriva på kvällen, och lite på lördag, en del på söndag och sedan har jag måndag-onsdag nästa vecka som är i stort sett tomma. Massa trevligt arbete framför mig nu! Målet är att ha skrivit in hela manuset innan fredag nästa vecka. Det borde gå, tror ni inte det? Jag har redan kommit en fjärdedel trots att jag knappt har haft tid att sitta vid datorn, så om jag lägger ner lite tid borde det ju gå. =)

Det är en del som måste fixas, ändras och så vidare, men det är ju bara småsaker i det stora perspektivet. Jag har kommit fram till att jag egentligen inte tycker illa om Adam, Elinas pojkvän. Han är ju faktiskt en ganska okej kille, men en stackars kille som blir sårad.

Men nog om det. Tillbaka till arbetet! Genast! Eller om fem minuter … =P

(Jag har börjat leta efter nya sånger till 4ans playlist på Spotify. Det finns otroligt mycket bra låtar därute! Kika in på listan (du hittar den under fliken ”Musik” uppe i menyn) och se om du hittar något trevligt och nytt att lyssna på.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s